Onze charmante Française . Helene heeft een `Pittig`karakter.  Op en top een lady met heel veel zelfvertrouwen. Showen zit in haar bloed. Haar grootvader is niet voor niets de wereldberoemde Grizzly. Op de grote hondententoonstelling in Dortmund is Helene Best Of Breed geworden. Zie ook uitslagen Helene is als fokteef goedgekeurd door de Klub Für Ungarische Hirte Hunde. Op de KFUH keuring heeft ze op alle vlakken de hoogste score behaald en als kers op de taart kreeg ze bij haar beoordeling  ´es ist ein wunderbare harmonische schöne Hündin´ Helene verwacht  eind januari 2018 pyreneese berghond pups. Zie pedigree In de pedigree zijn ook de officieele beoordelingen van de HD, ED, OCD en PL opgenomen. Helene heeft super resultaten,  HD-A, OCD-0, ED-0, PL-0 en Dok Ogenonderzoek, oogziekte vrij en de  karaktertest die ze via de duitse vereniging heeft gedaan is subliem.
Helene Faye du Domaine de Peyrac
Onze honden
Social networking
Onze honden
Social networking
Isodorus des Sentiers du Roi, goed gekeurde reu van de KFUH     Pedigree In de pedigree zijn ook de officieele beoordelingen van de HD, ED, OCD en PL opgenomen. Isidore heeft super resultaten,  HD-B, OCD-0, ED-0, PL-0 en Dok Ogenonderzoek, oogziekte vrij en de  karaktertest die hij via de duitse vereniging heeft gedaan is subliem. Onze grote knuffelbeer. Isodorus is een prachtige en vooral imposante reu. Het is een echte boerderij hond en vooral in het bos is hij in zijn element. Hij gaat goed met reuen en teven samen. Mensen zijn stapelgek op hem. Hij heeft een hoog aai gehalte. Hondententoonstelling vindt hij niet leuk. Hij wil niet lopen in de ring. Desondanks haalt hij op een show alleen maar Uitstekend en in Lingen is hij Best Of Breed geworden. Zie ook uitslagen. Dit kan ook niet anders want Isodorus is een zoon van internationaal kampioen  Bergère du mas de l'Outïs en  Figaro du Tuc de l'Adosse , Naast de prachtige uiterlijk kenmerken heeft hij  ook nog eens een heerlijk karakter. Het karakter vind ik een van de belangrijkste punten bij een Pyr. Zijn karakter is een voorbeeld van hoe een Pyr in mijn ogen eigenlijk moet zijn.
LEVEN MET PYRENEESE BERGHONDEN

Pyreneese berghond fokker

du domaine de Blanche-Neige
Romeo du Grand Tendre     Pedigree    In de pedigree zijn ook de officieele beoordelingen van de HD, ED, OCD en PL opgenomen. Romeo heeft super resultaten,  HD-A1, OCD-0, ED-0, PL-0 en Dok Ogenonderzoek, oogziekte vrij en de  karaktertest die hij via de duitse vereniging heeft gedaan is subliem. Romeo heeft een heerlijk zacht karakter, is erg knuffelig en al goede vriendjes met Isodorus en onze andere honden.  Een hond die goed opgevoed is door onze reu Isodorus. Het is een hartenbreker. Een mooie reu met een rastypische uitstraling. Net zoals onze Noortje is spelen , spelen het devies. De spelregels van het spelen zijn bij onze honden onderling heel duidelijk. De roedel-structuur heeft veel voordelen voor Romeo dit mede omdat iedereen zijn/haar plaats in de roedel kent, daardoor is er rust en orde . Hierdoor kan hij opgroeien tot een voorbeeldige pyreneeseberghond reu. Romeo is ook al de beste puppie van de Belgische pyreneeseberghonnd rashondenvereniging geworden en in 2016 was hij de beste junior in Karlsruhe. In München, juli 2017, is hij VDH sieger geworden . In het najaar 2017 was hij de BOS in Dortmund. Hij is de Bundes sieger van 2017. 
Amber du domaine de Blanche-Neige Isodorus des Sentiers du Roi Helene du Domaine de Peyrac Romeo du Grand Tendre
Ambre Bergere du domaine de Blanche-Neige           Pedigree Amber  , geboren 29 Maart 2017, Het lieve meisje uit ons eerste A nest. .We hebben haar gekozen uit de 13 geboren pupjes . Eigenlijk heeft ze ons gekozen , een prachtig karakter , altijd even lief en ze was altijd bij haar moeder . .Ze heeft het zachte hartverwarmende karakter geerft van haar zo geliefde moeder. Ze is speels in de roedel met iedereen bevriend en naar ons toe de allerliefste die een Pyr bezitter zich kan wensen .
Denuy de Alba de los Danzantes           Pedigree Didi onze spaanse schone. Een dame met heel veel temparement. Ze is ontzettend intelilgent. We hebben haar aangekocht voor de nieuwe bloedlijnen en voor de tentoonstellingen maar hier op de boerderij speelt zij oneindig met haar iets oudere leeftijd genoot Amber. Ze is erg aanhankelijk maar heeft een sterk karakter en gaat haar eigen weg. Desondanks luisterd ze heel erg goed. Het is onze Bambino van de Pyr familie.  .
.
Rose du Grand Tendre Roos is het autenthieke type. pyreneese berghond. Ze heeft een heel zacht karakter. Ze is ontzettend lief. Heel aanhankelijk en probeert continue het respect van de andere honden te winnen. Ze slaapt als een Roos en doet haar naam dus eer aan. Het is een veelbelovende hond. Fysiek zeer sterk.
allerbeste pyreneese berghond fokker, pyreneese berghond pups, rasbeschrijving